Bookmarks

    Η Ελευθερούπολη διοργάνωσε με επιτυχία μία ακόμα πανελλήνια διοργάνωση στην πυγμαχία. Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα  παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, ο Α.Ο. «Ορμή» εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο-δελτίο τύπου:

     

    -«Πρέπει να ευχαριστήσουμε, πρώτα απ’ όλα, την Υπεραγία Θεοτόκο, που προστάτεψε τους αθλητές και αθλήτριες και δεν είχαν τραυματισμούς. Να ευχαριστήσουμε τον  Δήμο Παγγαίο για την υλική υποστήριξη, αλλά και τη γενναία χορηγία την οποία χρησιμοποιήσαμε για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, για την εμπιστοσύνη στο σύλλογο, τους κριτές και διαιτητές, που παρόλο που αριθμητικά ήταν λίγοι, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

    Τους συμμετέχοντες συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές-αθλήτριες για την άψογη παρουσία τους. Οι αθλητές-αθλήτριες είχαν την καλύτερη παρουσία των τελευταίων ετών, με ιδιαίτερα δυνατούς αγώνες, στο οποίο συνετέλεσαν οι προπονητές με τη δουλειά που κάνουν με τα παιδιά.

    Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που ήταν οι ακόλουθοι: Εταιρεία «Akrolithos», Διάπλασις Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. (Υπηρεσίες φύλαξης), Βιομηχανία Γάλακτος «Το Παγγαίο» (Νίκος Μάρτος), Εταιρεία «REMAX», Εμπορία Δημητριακών Γιώργος Στάμος, «Το Στραβό Πιρούνι» (Νέα Πέραμος), Amfipolive (Θανάσης Φιλόσογλου), Ενοικιαζόμενα «Tsikrikoni» στο Μυρτόφυτο, το σνακ μπαρ «Μπες στο Ψητό», εταιρεία ανταλλακτικών-ελαστικά «Autoland», Εμπόριο ξυλείας Κώστας Ταουκτσής, Food Factory –Σοφία Κεϊσίδου, «Συνεταιριστική Ασφαλιστική» Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πλυντήριο Αυτοκινήτων Λάμπρος Κουτσουρέλιας, Είδη Υγιεινής-Πλακίδια-Δομικά Υλικά-Ξυλεία Στέγης-Σίδηρος Μπετόν-Πέλλετ Σοφία Α. Τσιπουροπούλου, Ψησταριά «Δύο Βρύσες», Ενοικιαζόμενα δωμάτια «Edem» (Νέα Πέραμος), ΚΡΕΚΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε., Ζαχαροπλαστείο «Σκλαρής», Καφέ μπαρ «Vero», Καφέ «Il Nido», Καφέ αναψυκτήριο «Πλάτανος», Ωρολόγια-Κοσμήματα Αφοί Ζαρωτιάδη, Πιτσαρία Κρεπερί «ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ», Ζαρωτιάδης Κosmin, Καφεκοπτείο Αφοί Ρουσόπουλοι, «Μιχάλης» catering,, Κομμωτήριο «Βούλα», Καφέ-Μπουγάτσα «Ο Γιάννης», Φούρνοι Φελλαχίδης, Σ. ΝικολαΪδου και ΣΙΑ Ο.Ε. (εξόρυξη επεξεργασία σχιστόλιθων, φυσικά πετρώματα), Κόσμημα Κοτσιλίδης, Ξενώνας-καφέ-εστιατόριο «Το Πευκόραμα», Ενοικιαζόμενα seatosee (Γ. Παγώνης, Νέα Πέραμος), Ωρολόγια-κοσμήματα Θόδωρος Καραπερίδης, Ταβέρνα «Τα Βαρέλια», Σ. Νικολαΐδου και ΣΙΑ Ο.Ε. (Υλικά οικοδομών, καυσόξυλα, είδη υγιεινής, ξυλεία).

    Επίσης, τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών Καβάλας, για την παρουσίαση χορών στην τελετή έναρξης, τον Γιώργο  Στάμο, που βοήθησε στη μεταφορά του ρινγκ, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για την ηχητική κάλυψη, τον γιατρό Θόδωρο Μήτκα, που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και τους δημοσιογράφους που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

    Τέλος, να  συγχαρούμε την αθλήτρια του συλλόγου, Χριστίνα Νικολάου, για την καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό της κατηγορίας 57 κιλών και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές ακόμα επιτυχίες».

     

     

    Comments are closed.