Bookmarks

    Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εκεί κάθε φορά που ένας συνάνθρωπός μας έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Έτσι και τώρα, για τις ανάγκες της θεραπείας του μικρού εννιάχρονου Καβαλιώτη μαθητή, Ευστράτιου – Ραφαήλ Μπίνη, πρόκειται να δοθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Α.Ο.Κ. και τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη.

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο τονίζει τα εξής:

    -«1) Τη Δευτέρα στις 18.00 μ.μ  στο «Ανθή Καραγιάννη» οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ενίσχυση του 9χρονου μαθητή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευστράτιου- Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κρίνεται απαραίτητη  η μετάβαση του σε νοσοκομείο της Αμερικής .  Η τιμή εισιτηρίου είναι 1 ευρώ κια παρακαλούνται οι πάντες να βοηθήσουν.

    2) Με την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ    θα αγωνιστούν ο  Νίκος Καραγεωργίου, ο Χάρης Παππάς , ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μωυσής Σπανίδης, ο Τάσος Τσαπανίδης, ο Ακης Φιλιτσόπουλος, ο Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο Κώστας Βακιρτζής, ο Στέλιος Κατρακυλάκης, ο Αρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Κώστας Άγγος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μανώλης Δρόσος, ο Λάμπρος Παπαβασιλείου, ο Κώστας Λιόλιος, ο Κώστας Τοπούζης, ο Θεόδωρος Σιαματάς, Ο Δήμος Γιαννακίδης, ο Γιώργος Μαλλιαρός, ο Νίκος Μόσχος, ο Σίμος Ανθουλάκης, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο Δήμος Βρύζας, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο Γιώργος Γκαϊτατζής, ο Λάκης Καραολάνης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σεϊτανίδης, ο Νεοκλής Λεμονίδης, ο Παναγιώτης Χρυσαλίδης, ο Γιώργος Ιατρόπουλος, ο Ανδρέας Λαφτσής, ο Σωκράτης Παπαζίδης, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Σάκης Κακαλής, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης.     Καλούνται όλοι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ να βρίσκονται στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 17.00 μ.μ, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

    Τέλος οι παλαίμαχοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου “Ανθή Καραγιάννη».

     

    Comments are closed.