Bookmarks

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας όρισε και επίσημα τον αγώνα του Ποσειδώνα Καβάλας με τον Αία Παναγίας την ερχόμενη Κυριακή 6 Μάϊου και παράλληλα τροποποιεί το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. ‘Ένας αγώνας ο οποίος δεν διεξήχθη ποτέ λόγω έλλειψης συνεννόησης της διοργανώτριας αρχής μα τα δύο σωματεία σχετικά με την αρχική ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι από την Ε.Π.Σ Καβάλας οριστικοποιήθηκαν οι πληροφορίες που διέρρευσαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε ότι η τοπική ένωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη της για την μη διεξαγωγή του αγώνα Ποσειδώνας – Παναγία το πρωί της Κυριακής, το ορίζει εκ νέου, την ίδια ώρα, αυτήν την φορά την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα να υπογραμμιστεί  ότι μετά από την συγκριμένη εξέλιξη η διοργανώτρια αρχή τροποποίησε και το πρόγραμμα των αγώνων της Β1 κατηγορίας τόσο για την Κυριακή 6 Μαΐου όσο και για την επόμενη Κυριακή 13 Μαΐου.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής: «Μετά τον εκ νέου ορισμό του αγώνα Ποσειδώνας Καβάλας – Αίας Παναγίας, που πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 π. μ. στο γήπεδο Χαλκερού, τροποποιείται το πρόγραμμα των αγώνων της Β1 Κατηγορίας ως εξής:

     

    Κυριακή 6/5/2018
    Άρης Πηγών – Ολυμπιακός Καβάλας (ώρα 18:00)
    Ποντιακός Ποντολιβάδου  – Θεαγένης Θάσου (ώρα 18:00)
    ΠΑΟ Καβάλας – Κεραυνός Καλλιράχης (ώρα 18:00)
    Μυρμιδόνες Καβάλας – Πανιώνιος Ξεριά (ώρα 18:00)

    Κυριακή 13/5/2018
    Μαίανδρος Γέροντα – ΑΟ Ποταμιάς (ώρα 17:00)
    Άρης Πρίνου – Ποσειδών Καβάλας (ώρα 17:00)
    Αίας Παναγίας – Ατρόμητος Λεκάνης (ώρα 17:00)»

    Comments are closed.