Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου 2018 ο Βρασίδας Νέας Περάμου ξεκινά τις δράσεις του για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του. Στο διήμερο αυτό θα διεξαχθεί το 6ο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, το οποίο θα έχει τον τίτλο «50 χρόνια Βρασίδας».

     

    Στη διοργάνωση αυτή θα πάρουν μέρος περισσότερα από 20 σωματεία από το νομό μας, αλλά και από γειτονικές Ενώσεις. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το έτος 2005 έως και το έτος 2010.

    Οι άνθρωποι του Βρασίδα Νέας Περάμου, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και πιο συγκεκριμένα με την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής, θα δώσουν για μία ακόμη φορά το σύνθημα ότι, «το μέλλον του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου ανήκει σε όλα αυτά τα νεαρά παιδιά που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομών». Είναι, πλέον, γνωστό σε όλους ότι κάτι δυναμικό και ελπιδοφόρο γεννιέται για το ποδόσφαιρό μας, καθώς σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε μία ή και περισσότερες ποδοσφαιρικές γιορτές.

    Είμαστε υπερήφανοι για τους παράγοντες των σωματείων μας που δημιουργούν τμήματα υποδομών, για τους προπονητές μας που διαπαιδαγωγούν και μαθαίνουν τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για τους διαιτητές μας που διευθύνουν αυτούς τους αγώνες. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι δημιούργημα όλων μας και όχι απλά μιας Επιτροπής. Τέλος να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας το στηρίζει και θα συνεχίσει να το στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.

     

    Comments are closed.