Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι συγχαίρει τα σωματεία της δύναμής μας, Α.Ο. Καβάλα, Νέστο Χρυσούπολης και Αετό Ορφανού για την πετυχημένη εκπροσώπηση του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, εύχεται τη νέα χρόνια και με την προσθήκη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας, οι ομάδες μας να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά, έτσι ώστε να έχουμε εκπρόσωπο και στις επαγγελματικές κατηγορίες.

     

    Αυτά αναφέρονται στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται το εξής:

     

    -«1. Σπουδαία επιτυχία είχαν τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, σε συνεργασία με τα μέλη – σωματεία της, ΚΑΒΑΛΑ 2004 και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    2. Το επόμενο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, σε συνεργασία με το σωματείο ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λιμένα Θάσου.

    3. Η σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης αυτής, όσον αφορά την ικανότητα που έχει η ΕΠΣ Καβάλας να αναλαμβάνει και να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, όπως είναι το Regions’ Cup, είναι η ανάθεση και διεξαγωγή με ευθύνη της Ένωσης μας των παρακάτω αγώνων:

    ·       ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, 18/04/2018, ώρα 16:00 μ.μ.

    ·       ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 02/05/2018, ώρα 17:00 μ.μ.

    Οι αγώνες αυτοί θα φιλοξενηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και την απόλυτη εποπτεία θα έχει η ΕΠΣ Καβάλας.

    4. Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, υποδέχεται για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Κυπελλούχο ΕΠΣ Έβρου, ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται στον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ καλή επιτυχία στον αγώνα αυτό, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου στο θεσμό, αφού η ομάδα μας είναι, αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες που συμμετέχουν στην τελική φάση του Κυπέλλου.

    5. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της 30/3/2018 και 1/4/2018, καλεί σε απολογία, γραπτή ή προφορική, την πρόεδρο του σωματείου ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, κ. Αμβέρσα Λασκαρίδου, για όσα έχει γράψει ο διαιτητής στις Παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή, μετά από την απολογία τους, επέβαλε στους παρακάτω τις εξής ποινές:

    α. Κελεκτσόγλου Σάββα, πρόεδρο σωματείου ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ, έγγραφη αυστηρή επίπληξη και τιμωρία μίας (1) αγωνιστικής του γηπέδου με αναστολή.

    β. Σωματείο Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

    γ. Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

    7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τα σωματεία της δύναμής μας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΕΤΟ ΟΡΦΑΝΟΥ για την πετυχημένη εκπροσώπηση του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, εύχεται τη νέα χρόνια και με την προσθήκη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας, οι ομάδες μας να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά, έτσι ώστε να έχουμε εκπρόσωπο και στις επαγγελματικές κατηγορίες».

     

    Comments are closed.