Bookmarks

    Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τερμάτισε ο επιθετικός του Απόλλων Παραλιμνίου Δημήτρης Γαϊδαρτζής που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, με 16 τέρματα ενώ στη 2η θέση τερμάτισε ο φορ του Α.Ο.Κ. Νίκος Βαλαβανόπουλος με 14 τέρματα.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι ο επιθετικός ποδοσφαιριστής των «Αργοναυτών» Νίκος Βαλαβανόπουλος είχε μια εξαιρετική χρονιά και τερμάτισε στην 2η θέση με 14 γκολ. Δεν αγωνίστηκε και αυτός στο τέλος σε 3 παιχνίδια. Τα δυο λόγω τροχαίου και το ένα λόγω τιμωρίας μέσα στην έδρα του Ξηροποτάμου, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

    Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερς είναι ο Χιντ Ιμερ του Ορφέα Ξάνθης ενώ ο ποδοσφαιριστής Φώτης Δουμάνης με τα 8 γκολ που σημείωσε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν ο πρώτος  σκόρερ του Αετού Ορφανού.    Ένα λιγότερο πέτυχε ο Δούμπλατζης που μάλιστα το γκολ του  με το Νέστο στο 87` χάρισε τη 2η θέση στον Αετό Ορφανού.  Βέβαια α τονιστεί ότι ο επιθετικός του Νέστου Κρολ που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στην ομάδα της Χρυσούπολης  ενώ με τα 7 γκολ που σημείωσε, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.  Στα 6 γκολ ο Γ. Παπαδόπουλος, δεύτερος πίσω από τον Βαλαβανόπουλο στον Α.Ο.Κ. ενώ στον Αετό Ορφανού την τριάδα των σκόρερς συμπλήρωσε ο Τσαμπέγια που πέτυχε συνολικά 5 γκολ ενώ ο Ελέζι πέτυχε 4 γκολ. Στο Νέστο μετά τον Πολωνό Κρολ ο Κοβάτσης με 3 γκολ.

    Στον πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου φάνηκε ακόμη ο Τάντιτς που σημείωσε 7 γκολ.   Ο Νέστορας Στεφανίδης που και αυτός έχει καλή φήμη στο σκοράρισμα πέτυχε 3 γκολ με την Ελπίδα Σκουτάρεως αλλά το Γενάρη μεταγράφηκε στην Ερμή Λαγκαδά.  Πρώτος σκόρερ για το Σκούταρι ήταν ο Ζιγκερίδης με 5 γκολ ενώ δεν είναι ο κλασσικός σέντερ φορ, παίζει περισσότερο πλάγια στα δεξιά.   Βέβαια να σταθούμε στο ότι ο έμπειρος επιθετικός Σάκης Γκόγκας με μεγάλη επιτυχία στο σκοράρισμα σημείωσε 5 τέρματα στις δυο ομάδες που αγωνίστηκε, δηλαδή στον Μ. Α Καρπερής και στον Μ. Α Ξηροποτάμου Δράμας. Δύο ομάδες οι οποίες όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

    Ο πίνακας των σκόρερς

    Αναλυτικά ο τελικός πίνακας των σκόρερς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι ο εξής:

     

    16 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

     

    14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

     

    10 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

     

    7 τέρματα: Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

     

    6 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

     

    5 τέρματα: Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Ελέζι, Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου)

     

    4 τέρματα: Χαριτίδης, Κοτόπουλος (Άρης Άβατου), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου), Παναγιωτίδης, Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ελέζι, (Αετός Ορφανού)

     

    3 τέρματα: Μαυράκης, Στοινοβιτς,  Λέφης, Πανουργιάς (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Γεράκης, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου).

     

    Comments are closed.