Bookmarks

    Η ετήσια γιορτή για τον Αθλητικό Σύλλογο «Αετός», που δραστηριοποιείται στη σκοποβολή με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις σε περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο, ήταν η επιβράβευση των προσπάθειών και των επιτυχιών που καταγράφονται τη χρονιά που πέρασε.

     

    Στη διάρκεια της γιορτής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2018 στη «γαλάζια λίμνη», απονεμήθηκαν η «γραμμή του σκητ» στους νέους αθλητές καιβραβεία στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

    Τις απονομές να σημειώσουμε ότι έκανε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Νέστου, Κώστας Παπαθεοδώρου, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Δήμου και του δημάρχου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, προς το σύλλογο. Επίσης, παραβρέθηκε ο πρώην πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο σκητ, Βασίλης Τσακίρης, ο οποίος είναι μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας.

    Οι νέοι αθλητές, που έλαβαν τη «γραμμή σκητ», είναι οι: Νίκος Βαμβακίδης, Τάσος Πατσίλας, ενώ βραβεία απονεμήθηκαν στους: Κωνσταντίνο Βαβάκα, Πέτρο Στάθη, Δημήτρη Λειβαδίτη, Θωμά Μυστιλόγλου, Τάσο Βαμβακίδη, Σωτήρη Βαλούρδο, Σάκη Χάσπαρη, Παναγιώτη Δαμιανό, Σοφοκλή Κουταλιάγκα, Θανάση Ντενικοράκη, Δημήτρη Βαβάκα, Παναγιώτη Παπαντωνίου, Τάσο Φωκά. Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι η γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ολοκληρώθηκε με ένα αξέχαστο μπάρμπεκιου στο φυσικό τοπίο.

     

     

     

    Comments are closed.