Bookmarks

    Μεγάλη επιτυχία γνώρισε την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν από κοινού, ΕΠΣ Καβάλας και «Μικρό Παγκόσμιο Κύπελλο», στις εγκαταστάσεις του σωματείου στα Αμισιανά.

     

    Πλήθος κόσμου που βρέθηκε από πολύ νωρίς στο γήπεδο, παρακολούθησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από πολλά σωματεία που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, να ξεδιπλώνουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο με περίτεχνες ενέργειες μέσα στο γήπεδο.

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης, παρά το γεγονός ότι την περίοδο αυτή διεξάγονται πολλά ποδοσφαιρικά τουρνουά, στηρίζει και υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες των σωματείων της, αφού έχουν σαν στόχο την προβολή του ποδοσφαίρου.

    Η συνεργασία ΕΠΣ Καβάλας και Μικρού Παγκοσμίου Κυπέλλου (MUNDIALITO) ήταν άψογη, γεγονός που απέφερε την επιτυχία της διοργάνωσης.

    Να υπογραμμιστεί το ότι οι διοργανωτές τίμησαν τρεις εξέχουσες φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου, τους κ.κ. Δημήτρη Μαγκαφίνη, Παναγιώτη Μπασδάνη και Γιάννη Πακαταρίδη, για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Οι τρεις τους απασχόλησαν θετικά για πολλά χρόνια τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και όχι μόνο.

    Comments are closed.