Bookmarks

    Μπροστά σε νέα δεδομένα τα οποία θα οδηγήσουν σε εξελίξεις βρίσκονται στον Α.Ο.Κ. αφού πιθανολογείται ότι αλλάζουν αρκετά πράγματα σε διοικητικό επίπεδο, με την εμπλοκή νέων προσώπων.

     

    Από τη μία πλευρά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, υπάρχει η διάθεση από τα μέλη της σημερινής διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να μην εμπλακούν εκ νέου με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος λόγω οικονομικών δεδομένων και από την άλλη τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία κινητοποίηση από μερίδα καβαλιωτών να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Βέβαια το σίγουρο είναι η τάξη πραγμάτων που παρατηρήθηκε φέτος δεν μπορεί να συνεχιστεί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αφού είναι γνωστό το ότι η δυναμική που μπορεί να αναπτύξει εκ νέου η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι γίνονται κινήσεις από κάποια πρόσωπα που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος σε οικονομικό τις προηγούμενες χρονιές μέσω της Διοικούσας Επιτροπής και πάλι να ενώσουν τις δυνάμεις με νέα πρόσωπα προκειμένου να σχηματιστεί εκείνο το σύνολο των ατόμων που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδες. Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο βασικός στόχος των προσώπων αυτών είναι να συσταθεί μια ισχυρή Διοικούσα Επιτροπή που θα τρέξει τον Α.Ο.Κ. σε διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, βέβαια με κάποιες προϋποθέσεις και όρους στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..  Βασικότερος όρος μαθαίνουμε ότι είναι ο έλεγχος του Ερασιτέχνη από τη Διοικούσα Επιτροπή που θα συσταθεί κάτι για το οποίο κανένας δεν μπορεί με βεβαιότητα  δεν μπορεί να πει ότι θα γίνει το αίτημα αυτό δεκτό.  Δεν αποκλείεται πάντως μεταξύ των δύο πλευρών να βρεθεί από κοινού μια φόρμουλα της συνεργασίας.

    Να αναφερθεί παράλληλα ότι στη νέα κίνηση και προσπάθεια που επιχειρείται συμμετέχουν εκτός από μέλη της προηγούμενης Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και κάποιοι άλλοι επαγγελματίες της Καβάλας, οι οποίοι θέλουν η ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Γ’ Εθνική, να συμβάλλουν για την «Αναγέννηση» της ομάδας. Πάντως ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει άμεσα ώστε ο σχεδιασμός να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

     

    Στο Παραλίμνιο για το κύπελλο

    Τελικά στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου θα αγωνιστεί με τον Απόλλων ο Α.Ο.Κ. για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, στις 25 Απριλίου. Αρχικά να υπογραμμίσουμε ότι είχε δοθεί η εντύπωση ότι όλα τα παιχνίδιια του ΑΟΚ στον φετινό θεσμό τους κυπέλλου Ερασιτεχνών θα ήταν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά τελικά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.  Έτσι στις 25 του μήνα που διανύουμε οι «Αργοναύτες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην περίπτωση που η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη νικήσει τότε θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική στο «Ανθή Καραγιάννη» την ΑΕ Καλαμπακίου, στις 9 Μαΐου.

     

    Κάλεσμα των Παλαιμάχων

    Τέλος να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των Παλαίμαχων του Α.Ο.Κ. καλεί όλα τα μέλη του τη Δευτέρα 16 Απριλίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο Διοικητήριο Καβάλας για συζήτηση διαφόρων θεμάτων, κάποια από τα οποία έχουν να κάνουν με το μέλλον της ομάδας.

     

    82 Responses to “Κίνηση υπό προϋποθέσεις και όρους καβαλιωτών στον Ερασιτέχνη για να αναλάβουν όλο το βάρος στον Α.Ο.Κ.”