Bookmarks

    Το Δημαρχείο Παγαίου στην  Ελευθερούπολη επισκέφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) το μεσημέρι η εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Ελευθερούπολης μετά την πρόσκληση που δέχθηκε από το Δήμαρχο Φίλιππα Αναστασιάδη και τα χαμόγελα που έπαιρναν και έδιναν ήταν απόλυτα δικαιολογημένα.

     

    Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με αφορμή τη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας του ΓΣΕ στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, η οποία έχει προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα στην Κρήτη. Να σημειωθεί ΄τι στο Δημαρχείο στην Ελευθερούπολη συνάντηση τη διοίκηση του Δήμου Παγαίου και έλαβε τα συγχαρητήρια για την μεγάλη διάκριση που σημείωσε.

     

    Το «ευχαριστώ» του ΓΣΕ

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου στο δελτίο τύπου που εξξέδωσε,  ευχαριστεί και ευγνωμονεί την εταιρία Philippos Olives SA και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της και δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη για την ευγενική προσφορά του λεωφορείου για την μετάβαση των πρωταθλητών- εφήβων μας στην Αθήνα ώστε να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο δήμαρχοςς Φίλιππος Αναστασιάδης δείχνοντας ακόμη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της ομάδας και προσέφερε προσωπικά το χρηματικό ποσό των 3000€ καλύπτοντας έτσι τη μεταφορά των αθλητών ως την ΑΘΗΝΑ. Τα λόγια είναι περιττά κύριε  ΔΗΜΑΡΧΕ.” Ναι μπορούμε” μαζί σου να καταφέρουμε τα ακατόρθωτα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    Comments are closed.