Bookmarks

    Την κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου, Θράκη Φερών θα υποδεχθεί την Τετάρτη (11/4) στις 4 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την 1η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

     

    Μάλιστα στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, υπήρχε η δυνατότητα για ξεκούραση αλλά και για ανασυγκρότηση των δυνάμεων τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Πάντως από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας της Καβάλας. Το γεγονός αυτό μάλιστα θα τον διευκολύνει προκειμένου να σχεδιάσει όσο καλύτερα τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα κυπέλλου. Βέβαια να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Κ. εάν ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Θράκης Φερών θα φιλοξενήσει στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 25 Απριλίου, το νίκη της αναμέτρησης του Απόλλων Παραλιμνίου με τον Άρη Αβάτου.

     

    Την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τη Θράκη Φερών ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Κωνσταντίνος Πουλικίδης της Ε.Π.Σ. Δράμας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ευάγγελο Χασιώτη και Εμμανουήλ Παστιάδη. Το 3ο ζευγάρι της 1ης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας για τον 1ο όμιλο είναι το ΑΕ Καλαμπακίου-Δόξα Προσκυνητών, ο νικητής του οποίου θα περάσει κατ’ ευθείαν στον τελικό του ομίλου.

     

    Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις στην 2η και 3η αγωνιστική έχουν ως εξής:

     

    1η Αγωνιστική
    Καβάλα – Θράκη Φερών (1)
    ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών (2)
    Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου (3)

     

    2η Αγωνιστική
    Νικητής (1) – Νικητής (3)
    Νικητής (2) ρεπό

     

    3η Αγωνιστική
    Νικητής (1-3) – Νικητής (2)

     

    Οι ημερομηνίες των αγώνων

    Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν εξής:
    1η Αγων.: Τετάρτη 11-04
    2η Αγων.: Τετάρτη 25-04
    3η Αγων.: Τετάρτη 09-05
    4η Αγων.: Τετάρτη 23-05
    5η Αγων.: Τετάρτη 30-05
    Τελικός: Σάββατο 09-06

    Comments are closed.