Bookmarks

    Μετά το φιλικό με την ΑΕΚ Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. προγραμμάτισε να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αυτήν την φορά στη Θάσο με την Αναγέννηση Λιμεναρίων το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου (28/4).

     

    Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι μέσα από το οποίο ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Αυφαντάκης θα επιδιώξει αφενός να σπάσει την μονοτονία των παικτών του από την αγωνιστική ανυπαρξία που παρατηρείται μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφετέρου δε για να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι «Αργοναύτες» έχουν το μυαλό τους και στρέφουν την προσοχή τους, στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος με στόχο τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση της φετινής διοργάνωσης. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η αγωνιστική απραξία που υπάρχει δικαιολογημένα προβληματίζει τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και τον Κώστα Ανυφαντάκη αλλά είναι γνωστό ότι στην περίπτωση που η ομάδα της Καβάλας χάσει μέσα στο Παραλίμνιο τότε είναι γνωστό ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα θα σταματήσει λόγω του καλοκαιριού.

     

    Εν αναμονή πολλών εξελίξεων

    Βέβαια στους «Αργοναύτες» υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις διοικητικές ανακατατάξεις που όπως όλα δείχνουν θα προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας να εξετάσει όποιο ενδιαφέρον προκύψει. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο είναι το ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο εκ νέου να σηκώσει το μεγάλο βάρος σε οικονομικό επίπεδο, για να τρέξει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι το οποίο συνέβη πέρυσι. Έτσι εκ των πραγμάτων αναμένονται οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» την Καβάλας υπό προϋποθέσεις βέβαια με τους καβαλιώτες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για να εμπλακούν και να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. να προετοιμάζονται προκειμένου όταν αυτοί κρίνουν να καταθέσουν το ενδιαφέρον και την σχετική πρόταση τους.

     

    Comments are closed.