Bookmarks

    Μια από τις πιο κρίσιμες στροφές στο πρωτάθλημα είναι η 20η αγωνιστική για τον 1ο   όμιλο της Γ’ Εθνικής, τρίτη από το τέλος δηλαδή και η οποία έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

     

    Ο Α.Ο.Κ. επιστρέφει στο στάδιο για να υποδεχθεί με στόχο τη νίκη τον ΜΑ Καρπερής. Εκείνο πάντως το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι  τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένη να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες του Α.Ο.Κ. λόγω τιμωρίας δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ματς με τον ΜΑ Καρπερής. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στον Σέχου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Νέστο αλλά αντίθετα στην αρχική ενδεκάδα επανέρχεται ο  Παπαστεριανός  που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που είχε τιμωρηθεί.  Εκτός πλάνων είναι επίσης ο Ψάλτης που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

    Από την άλλη πλευρά ο Νέστος Χρυσούπολης θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Ελπίδας Σκουτάρεως θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου και μαθηματικά να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Τέλος ο Αετός Ορφανού θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Δόξα Προσκυνητών με στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην σταθεροποίηση του στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Γ’ Εθνική-20η αγωνιστική

    Κυριακή 11/3 – Ώρα 15:00

    Παράλληλα να αναφέρουμε ότι η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα σημαντικά ματς της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που είναι οι εξής.

     

    Γήπεδο Φελώνης:

    Άρης Αβάτου-ΑΕ Διδυμοτείχου

    Λυμπούδης, Παπαδόπουλος, Τσιότσιος (Μακεδονίας)

     

    Γήπεδο ΑΟΞ:

    Ορφέας Ξάνθης-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

    Χάψας, Βερνέζης, Κουκούμης (Σερρών)

     

    Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης:

    Δόξα Προσκυνητών-Αετός Ορφανού

    [Τρακαλιάνης (Σερρών), Χουσείν Κούλα, Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

     

    Γήπεδο Ξηροποτάμου:

    ΜΑ Ξηροποτάμου-Απόλλων Παραλιμνίου

    Δρακίδης, Δημητριάδης, Γκιόση (Θράκης)

     

    Γήπεδο Σερρών:

    Ελπίδα Σκουτάρεως-Νέστος Χρυσούπολης

    ΤσιαουσίδηςΑνδρέου, Κονσταντίν (Μακεδονίας)

     

    Γήπεδο Καβάλας:

    ΑΟ Καβάλα-ΜΑ Καρπερής

    Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβικάλης (Δράμας)

     

    Comments are closed.