Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας στο οποίο γίνεται αναφορά στην υπογραφή της σύμβασης ενός πολύ μεγάλου έργου, την ριζική ανακατασκευή του «Βερούλειου» σταδίου. Ειδικότερα στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, να υπογράψουμε τη σύμβαση ενός πολύ μεγάλου έργου, την ριζική ανακατασκευή του Βερούλειου. Αυτά δήλωσε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, κατά την υπογραφή της σύμβασης με τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, παρουσία των δημοσιογράφων της Καβάλας, το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018.

    «Ήταν μια προσωπική μου δέσμευση και την οποία τηρώ στο ακέραιο, συμπλήρωσε. Είναι ντροπή για έναν Δήμο, όπως αυτός της Καβάλας, να έχει ένα μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, το «Ανθή Καραγιάννη» στον αστικό ιστό. Υπάρχουν, βέβαια και τα γήπεδα Κωτσάλου, αλλά εκεί υπάρχουν άλλα θέματα. Εδώ κι χρόνια, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Πλήρης αδιαφορία! Ο Δήμος Καβάλας, σε λίγο καιρό από τώρα, θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο-προπονητήριο. Τα σωματεία που φιλοξενούνται εκεί καθώς και οι ακαδημίες, με τα εκατοντάδες παιδιά, θα κάνουν πλέον τη δουλειά τους όπως πρέπει. Και υπό αυτήν την έννοια είναι μια προσφορά του Δήμου Καβάλας στον αθλητισμό, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη νεολαία μας. Να είστε σίγουροι, ότι οι προσπάθειές μας, για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και για δημιουργία νέων, δεν σταματούν εδώ».

    Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου, που έφερε σε πέρας όλη αυτή την προσπάθεια, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φίλιππο Φιλιππίδη, που πίστεψε το έργο και υπερέβαλε εαυτόν, τον πρώην Αντιδήμαρχο Δημοσθένη Τουλκίδη που κι αυτός έτρεξε τις διαγωνιστικές διαδικασίες, αλλά και τη σημερινή Αντιδήμαρχο Ευαγγελία Δρακονάκη που θα εποπτεύσει το έργο. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ανάδοχο εταιρεία και τους ζήτησε να εργαστούν με επιμέλεια και στους συμβατικούς χρόνους.

    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του έργου. Είπε, πως έχει προβλεφθεί να γίνει ο κεντρικός αγωνιστικός χώρος, με χλοοτάπητα, όπου θα γίνονται μόνο οι αγώνες, βοηθητικά γήπεδα-προπονητήρια με πλαστικό τάπητα, σύγχρονο ιατρείο, σύγχρονο κυλικείο, πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων και των κερκίδων, 4 πυλώνες φωτισμού με Led, για να παραταθεί ο χρόνος των προπονήσεων, ενώ με απόφαση της Δημάρχου θα μετκινηθεί εκεί ένας υπάλληλος για να προσέχει και να φροντίζει τον χώρο.

    Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη, σημείωσε ότι η μελέτη έγινε εκ των έσω, από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, ενώ λήφθηκαν υπ’ όψη και θα πληρούνται, όλες οι ανάγκες των συλλόγων. Διευκρίνισε ότι το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Καβάλας, δηλαδή από την ΣΑΤΑ.

    Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Σίμος Γόηδας, δήλωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο και πολύ πιθανόν, πολύ πριν από το τέλος της συμβατικής υποχρέωσης. Δείγμα της δουλειάς της εταιρείας, στην Καβάλα, αποτελεί, το έργο που έχει κατασκευάσει, της ενίσχυσης και επέκτασης του 3ου Γυμνασίου».

    13 Responses to “Έπεσαν οι υπογραφές του έργου για την ριζική ανακατασκευή του «Βερούλειου»”