Bookmarks

    Οι επαφές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και συγκεκριμένα του προέδρου Τμημάτων Υποδομών της Ένωσης, Δημήτρη Ρουμελιώτη, με την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ, πέραν της καταγραφής των ακαδημιών και τη δημιουργία Μητρώου Ακαδημιών, έχουν και συνέχεια.

     

    Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 από τις 16:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο NATASSA της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η 2η περιφερειακή συνάντηση για το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Για το λόγο αυτό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προσκαλεί να παρευρεθούν στη συνάντηση οι Ενωσιακοί μας προπονητές, Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Λουκάς Τερμετζής και Βασίλης Χατζηβασιλειάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας, οι υπεύθυνοι του γυναικείου σωματείου ΚΑΒΑΛΑ ’86, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Ακαδημιών του νομού μας, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν προτάσεις πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνο Βρακά, και τον αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Παπαχρήστου, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής τομείς:

    α. Grassroots/ Ακαδημίες/ Άνοιγμα στην κοινωνία

    β. Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου

    γ. Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων/ Αναπτυξιακές Διοργανώσεις

    δ. Εκπαίδευση/ Νέες τεχνολογίες

    Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας είναι σίγουρο ότι θα συνδράμουν όλα τα σωματεία μας με την παρουσία τους και με προτάσεις, ώστε η Ομοσπονδία να οργανώσει σε στέρεες βάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος των νέων ανθρώπων, της κοινωνίας στο σύνολο της και φυσικά της προοπτικής του λαοφιλέστερου αθλήματος.

    Η ΕΠΣ Καβάλας έχει σχέδιο, έχει όραμα, έχει διάθεση και έχοντας δίπλα της τα  σωματεία, τα οποία θεωρεί ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ της, είναι βέβαιο ότι η πρόοδος και η άνοδος του τοπικού μας ποδοσφαίρου είναι ένας εφικτός στόχος.

     

    Comments are closed.