Bookmarks

    Στην κυριολεξία το αδιαχώρητο υπήρχε στο «Κουτούκι του Σαρή» το βράδυ της Παρασκευής (16/2) για τον ετήσιο  χορό της ΑΕΚ Καβάλας κατά τη διάρκεια του οποίου οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν και το κέφι ήταν άφθονο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.   

     

    Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Πετρόπουλος ενώ παραβρέθηκαν πλήθος επωνύμων, παράγοντες, ποδοσφαιριστές ενώ στις  βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν η συγκίνηση ήταν μεγάλη.  Ειδικότερα να τονίσουμε ότι βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σαράντης Προκοπίου,  ο  πρώην παίκτης, προπονητής και παράγοντας Ρούλης Παπαδόπουλος, ο  Νίκος Κοιλιακώβου παλιός παίκτης της Νεάπολης και της ΑΕΚ Καβάλας και ο αείμνηστος Βελισάρης Τελίδης  του οποίου η προσφορά του ήταν μεγάλη στην Καβαλιώτικη διαιτησία και στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    Την εκδήλωση τίμησα με την παρουσία του, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο πρόεδρος του Δημ. Ωδείου Καβάλας Άκης Τελίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο

    τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος, μέλη της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο πρώην πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, ο πρώην Αρχιδιαιτητής της τοπικής ένωσης Ηλίας Τελίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Αντώνης Πρασίνης, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της ομάδας Παύλος Προβατίδης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό του καβαλιώτικου συλλόγου, παλαίμαχοι παίκτες της Νεάπολης και της ΑΕΚ Καβάλας, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Α.Ο.Κ. Νίκος Σουμουλίδης, και πλήθος κόσμου.

    Μετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Comments are closed.