Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στο πλαίσιο μιας πρώτης  έρευνας για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Καβάλας, ζητά από όλα τα σωματεία της δύναμης της να ενημερώσουν το ταχύτερο δυνατόν εγγράφως, πόσα τμήματα υποδομής διατηρούν και στο πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας συμμετέχουν.

     

    Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στην ΕΠΟ, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην κατεύθυνση της αναδιοργάνωσης των δομών ακαδημιών ποδοσφαίρου και της οργανωμένης  λειτουργίας τους, με στόχο την ποιοτική και ενιαία εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

    Ο πρόεδρος των τμημάτων Υποδομής, κ. Δημήτρης Ρουμελιώτης και τα μέλη της Επιτροπής προσπαθούν σε καθημερινή βάση να ακολουθήσουν κάθε πρωτοποριακό πρόγραμμα που εκπονεί η ΕΠΟ, έτσι ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

    Πρέπει όλοι να λάβουμε υπόψη ότι το μέλλον του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους μικρούς ποδοσφαιριστές που διδάσκονται το ποδόσφαιρο στις κατά τόπους ακαδημίες. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε πως είναι πολύτιμη η συνεργασία όλων σας και σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στο κάλεσμά μας.

     

    Στις 11 Μαρτίου τα τουρνουά

    της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Παράλληλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως έγινε γνωστό, η  Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής, μετά από συνεδρίαση της, αποφάσισε τα δύο τουρνουά που αναβλήθηκαν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, λόγω καιρικών συνθηκών, τα οποία επρόκειτο να διεξαχθούν στα γήπεδα Ν. Περάμου και Ελευθερών, να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου.

    Όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, η κατηγορία (Κ-11) θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, ενώ η κατηγορία (Κ-9) στο γήπεδο Ελευθερών.

    Επίσης, η Επιτροπή ανακοινώνει ότι το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά θα διεξαχθεί σε γήπεδα της Καβάλας, την Κυριακή 1 Απριλίου.

    Comments are closed.