Bookmarks

    Το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αρακελιάν, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Γερμανία όπου διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι ο Αλέξανδρος Αρακελιάν ήταν ένα σπουδαίο ταλέντο και έβαλε τη δική του ποδοσφαιρική σφραγίδα στο καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ειδικότερα ο Αλέξανδρος Αρακελιάν αγωνίστηκε στο νομό Καβάλας, με τα χρώματα του Άρη Ζυγού, του Κεραυνού Κρηνίδων, του Ηρακλή Καβάλας ενώ ξεκίνησε από τα Χελιδόνια.

    Το τελευταίο καιρό αγωνίζονταν σε ομάδα της Γερμανίας ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Αλέξανδρος Αρακελιάν σκοτώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/2) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στο Μόναχο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Το σίγουρο είναι ότι η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Αρακελιάν βύθισε σε βαρύ πένθος την αθλητική ποδοσφαιρική κοινωνία του νομού Καβάλας, τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και γενικότερα το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

     

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

    Comments are closed.