Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο τονίζει ότι, βαθιά συγκινημένο από τις ενέργειες αγάπης όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου του νομού μας και όχι μόνο για το Βασίλη Τζίνη, νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους και να τους συγχαρεί για τις πράξεις ανθρωπιάς τους.

     

    Μία από τις ωραιότερες και ιερότερες έμπρακτες εκφράσεις αγάπης προς το συνάνθρωπο μας, σε όλο της το μεγαλείο, βιώνει αυτήν την περίοδο η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια της Καβάλας.

    Η παλαιά διοικούσα Επιτροπή  του Α.Ο. Καβάλα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας, οι διαιτητές μας, οι προπονητές μας, οι απλοί φίλαθλοι, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που  άπλωσαν χέρι αγάπης και συμπαράστασης στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

    Η ΕΠΣ Καβάλας, ως προϊσταμένη αρχή του ποδοσφαίρου στο νομό μας, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά ας συνεχίσει να εκφράζει τα φιλανθρωπικά του αισθήματα για κάθε Βασίλη Τζίνη που υπάρχει γύρω μας και ανάμεσά μας. Μόνον έτσι υπάρχει ελπίδα να ξυπνήσουν μέσα μας οι έννοιες και οι αρετές, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα της ευημερίας βρίσκονταν σε λήθαργο.

    Comments are closed.