Bookmarks

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της  ΕΠΣ Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε ότι διοργανώνει την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 δύο νέα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών.

     

    Τα δύο αυτά τουρνουά ποδοσφαίρου να σημειώσουμε ότι έχει προγραμματιστεί για να φιλοξενηθούν στα γήπεδα του Βρασίδα Νέας Κεράμου και του Κεραυνού Ελευθερών. Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Πρωταθλημάτων Υποδομής της  ΕΠΣ Καβάλας Δημήτρης Ρουμελιώτης, σε συνεργασία με τους συναδέλφους προέδρους των δύο σωματείων, Αναστάσιου Μήτρου και Οδυσσέα Ευδοκίου, δραστηριοποιούνται, ήδη, έντονα ώστε τα δύο τουρνουά να έχουν οργανωτική επιτυχία.

    Βέβαια να διευκρινίσουμε ότι η κατηγορία (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ν. Περάμου, ενώ η κατηγορία (Κ-11) στο αντίστοιχο των Ελευθερών.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η Ε.Π.Σ. Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, τονίζει ότι «παρακαλούνται  οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής των σωματείων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα δύο αυτά τουρνουά, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Δημήτρη Ρουμελιώτη, ή τους προέδρους που θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά στα γήπεδα τους».

    One Response to “Δύο νέα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών από την Ε.Π.Σ. Καβάλας”