Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνει ότι, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και με αφορμή και την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή μας της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Βασίλη Τζίνη, φρόντισε να φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της αποζημίωσης από το ταμείο της ΕΠΟ νοσηλίων ποδοσφαιριστών που έχουν τραυματισθεί.

     

    Πρόσφατα, ο σύμβουλος της ΕΠΣ Καβάλας, Δημήτρης Ηλιάδης, επισκέφθηκε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τόνισε στην αρμόδια Ιατρική Επιτροπή την επιτακτική ανάγκη του θέματος αυτού. Τα αποτελέσματα της επίσκεψης αυτής κρίνονται  ιδιαίτερα θετικά, αφού πλέον η ΕΠΟ αναλαμβάνει την αποζημίωση, με κάποιες βέβαια προϋποθέσεις και μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς.

    Έτσι, ανακοινώνουμε και, παράλληλα, ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι σε περιπτώσεις που θα υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

    α. Πρωτότυπες αποδείξεις εξόδων

    β. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν εισπραχθεί τα χρήματα εξόδων νοσηλείας από ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα

    γ. Εισιτήριο – Εξιτήριο που πιστοποιεί τη νοσηλεία σε νοσκομείο

    δ. Αναφορά από το διαιτητή στο φύλλο αγώνα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θέλει να διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία, τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του νομού μας. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον ανατρεπτικό δρόμο που χαράξαμε. Μόνον έτσι θα καταφέρουμε να φέρουμε την ελπίδα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Τέλος, θέλουμε να γνωρίζετε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    Comments are closed.