Bookmarks

    Το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η ομάδα πετοσφαίρισης ανδρών του Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε στο κλειστό της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου, του Ερμογένη Ξάνθης, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι παρά την ήττα, η ομάδα του Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές αρκετά καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα πολύ αξιόλογη με συνοχή και ομαδικό πνεύμα και η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Η αναμέτρηση προσέφερε πολλές συγκινήσεις ενώ να τονίσουμε ότι το 1ο σετ για τον Α.Ο.Κ. ήταν το καλύτερο αλλά τελικά η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης αφού πήρε ένα σταθερό προβάδισμα στο σκορ, το διατήρησε έως το τέλος επικρατώντας με 21-25. Στα επόμενα δύο σετ, ο Γ. Μορφίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες αλλά η σαφώς καλύτερη ομάδα του “Ερμογένη”, έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη (16-25 στο 2ο σετ και 17-25 στο 3ο σετ). Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης με τη νίκη που πέτυχε σε βάρος του Α.Ο.Κ. παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ, επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Α.Ο.Κ. υπέστη την τέταρτη ήττα σε επτά αγώνες και παρέμεινε στην 3η θέση. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμα ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα και οι ομάδες των Σερρών, Άρτεμις και Ελπίς.

    Εναντίον του Ερμογένη Ξάνθης αγωνίστηκαν, επίσης από πλευράς του Α.Ο.Κ. και οι: Καλανταρίδης, Σαχινίδης, Μαγκαβέτσος, Ρέμμος (λίμπερο), Μπουλιώτης, Σαράφης, Πασχαλέρης. Το επόμενο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. είναι εκτός έδρας, στις 4 Μαρτίου, με αντίπαλο τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα.

     

    Comments are closed.