Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με τους δύο φιναλίστ του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας,, Βύρωνας Καβάλας και Α.Ο. Καβάλα, θέλει να δώσει ένα χαρακτήρα γιορτής στο φετινό τελικό και όχι να είναι μια απλή διαδικασία.

     

    Για το λόγο αυτό, η ΕΠΣ Καβάλας και ο  πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Χρήστος Παρασκευάς, καλεί τα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης μας την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να γίνει ένας από κοινού σχεδιασμός για τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού τελικού.

    Οι πρόεδροι του Α.Ο. Καβάλα και του Βύρωνα Καβάλας, Γιώργος Λουπέλης και Άρης Καρίπογλου αντίστοιχα, εξέφρασαν την επιθυμία να προσαρμοστεί η ημέρα του τελικού πάνω στο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο 24-25/3/2018 έχει ρεπό ο πρώτος όμιλός της.

    Όλα αυτά, καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του τελικού θα συζητηθούν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τέλος, τόσο η Ένωση όσο και οι δύο φιναλίστ – ομάδες απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σωματεία, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, αλλά και φιλάθλους του νομού μας να τιμήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο τους δύο διεκδικητές του φετινού Κυπέλλου.

    Comments are closed.