Bookmarks

    Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Α.Ο.Κ. και της Λέσχης Φιλάθλων της Καβάλας από τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Χατζηραφαηλίδη, που έφυγε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης όπο62υ νοσηλεύονταν σε ηλικία 40 ετών.

     

    Ο Βασίλης Χατζηραφαηλίδης να τονίσουμε ότι τα τελευταία 3 χρόνια είχε προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε με θάρρος και αξιοπρέπεια και αρχικά φάνηκε ότι τα ξεπέρασε μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας βρέθηκε για τις γιορτές με οικογενειακή παρέα εκτός Καβάλας μαζί με την οικογένεια του, όπου ένοιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε άμεσα στην Θεσσαλονίκη και μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.  Βέβαια να τονίσουμε ότι ο Βασίλης Χατζηραφαηλίδης ήταν από τα πιο ενεργά μέλη της Λέσχης Φιλάθλων της Καβάλας και ο ξαφνικός θάνατος του «βύθισε» σε βαρύ πένθος την αθλητική κοινωνία της Καβάλα. .Η κηδεία του Βασίλη θα γίνει την Πέμπτη (4/1) στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στις 15.30.

     

    Τα συλλυπητήρια της

    Ένωσης Συλλόγων

    Γονέων και Κηδεμόνων

     

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

    -«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του Βασίλη Χατζηραφαηλίδη.  Ένας νέος άνθρωπος με όνειρα για το μέλλον και δημιουργικότητα έφυγε από τη ζωή, έχοντας ήδη διακριθεί για το ήθος και την αγάπη του για την πόλη. Ο εκλιπών ήταν ενεργό και ακούραστο μέλος της Ένωσης  Γονέων Καβάλας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου με μεγάλη προσφορά και συμβολή στην προώθηση και επίλυση των κοινών προβλημάτων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά  και σε όλη την οικογένειά του».

     

    Τα συλλυπητήρια

    της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα συμπολίτη μας, Βασιλείου Χατζηραφαηλίδη, για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο θάνατος του Βασίλη που έχει συγκλονίσει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης μας και όχι μόνο, αφήνει ένα τεράστιο κενό στους ανθρώπους της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Εμείς, ως εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, αποχαιρετώντας τον Βασίλη ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

    Comments are closed.