Bookmarks

    Πλήθος αθλητών όλων των τμημάτων του, προπονητών, γονέων, ανθρώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τρίτη (30/1) το βράδυ ο Α.Ο.Καβάλα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων “Μιχάλης” στο Περιγιάλι, και τα χαμόγελα που έδιναν και έπαιρναν ήταν δικαιολογημένα.

     

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο απολογισμό των τμημάτων του, με αιχμή του δόρατος τις επιτυχίες του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης αλλά και του ιστορικού τμήματος του στίβου που σιγά σιγά αναγεννιέται.  Το φλουρί βρέθηκε στην ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά και σε 20 αθλητές διαφόρων τμημάτων ενώ στο τέλος βραβεύτηκε για την πολύ σημαντική προσφορά του ως γιατρός, φίλαθλος και υποστηρικτής ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

    Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπερειφεριάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Γραμμένος, ο πρώην Αντιπερειφεριάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο πρώην Θεματικός Αντιπερειφεριάρχης Τουρισμού Κώστας Παπακοσμάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, η πρώην Αντιδήμαρχος Καβάλας Κορίνα Χιώτη Πρασά, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κουφατζής, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος και μέλη της διοίκησης, ο πρώην πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, η εκπρόσωπος του πρώην υπουργού Γιώργου Καλαντζή, Κατερίνα Κακιλή, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Σωτήρης Βεζυρτζής, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο.Κ., πολλοί παράγοντες της ομάδας, Παλαίμαχοι παίκτες των «Αργοναυτών», εκπρόσωποι των διοικήσεων των «Γαλάζιων Αργοναυτών» και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και πλήθος κόσμου.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, ευχαριστεί θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις Κοσμηματοπωλείο «Κίρκη», Supermarket Mασούτης A.E., Κινηματογράφο Apollon, παιδικά ρούχα Princess boutique και την φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων “Μιχάλης” του Δημήτρη Βρανά για την στήριξη τους.

    Comments are closed.