Bookmarks

    Στην πρεμιέρα του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στην αναμέτρηση που έγινε στη Φελώνη ο Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (1-1) κόντρα στον Άρη Αβάτου, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος.

     

    Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες για να πάρουν τη νίκη, χωρίς ωστόσο τις μεγάλες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Α.Ο.Κ. έπαιξε με καλή τακτική και τελικά η κάθε μία ομάδα πήρε από έναν βαθμό.

     

    Με καλή τακτική ο Α.Ο.Κ.

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. έχοντας πολύ καλή τακτική προσπάθησε να περιορίσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες που ανέπτυξαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι πίεσαν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα και κυρίως χωρίς να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία στην εστία του Δήμζα. Είναι μάλιστα από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια με τα 8 κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι έναντι 2 των «Αργοναυτών’. Ο Α.Ο.Κ. ήταν αυτός που στο α’ μέρος είχε τις φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν από την λήξη του. Στην επανάληψη οι παίκτες του Άρη Αβάτου εκ νέου προσπάθησαν να πιέσουν, διατήρησαν κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά η υπεροχή που διατήρησαν «καρποφόρησε», χωρίς βέβαια να σημειώσουμε ότι απειλήθηκε η εστία της Καβάλας.

     

    Το χρονικό του ντέρμπι

    Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι του ‘Αρη Αβάτου με τους «Αργοναύτες» στη Φελώνη σημειώθηκε στο 16’όταν ο Πάλλας βρέθηκε αμαρκάριστος περίπου στο ύψος της αντίπαλης περιοχής έπιασε σουτ αλλά ο Αμουτζάκης μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο του αγώνα και λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη προηγήθηκε στο σκορ. Ήταν το 45’ όταν ο Βαλαβανόπουλος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων θα πιάσει σουτ, δεν θα μπορέσει να αντιδράσει ο τερματοφύλακας Αμουτζάκης, για να διαμορφωθεί το (1-0). Η αντίδραση και η απάντηση για τον Άρη Αβάτου ήρθε στο 72’ όταν μια φάση διαρκείας στα καρέ της Καβάλας, με τον Δόντσο μετά από κόντρες και αρκετά σουτ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με σουτ να διαμορφώνει το (1-1).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη Αβάτου με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Γεώργιος Γεωργιτσόπουλος της Ε.Π.Σ. Δράμας, με βοηθούς του, τους συμπατριώτες του, Πέτρο Ραβίκαλη και Κωνσταντίνο Οικονομίδη  από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Άρης Αβάτου (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας (90+ Βαφειάδης), Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος (90+ Ταχτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης (62` Μελισσόπουλος).

     

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλιός (69` Χατζηκυριάκου), Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

    Comments are closed.