Bookmarks

    Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, πρεμιέρας του β’ γύρου που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα, με το ντέρμπι της Δόξας Προσκυνητών με τον Ορφέα Ξάνθης να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την Καβάλα του Κώστα Ανυφαντάκη. Πρόκειται για μία δύσκολη έξοδο για τους «Αργοναύτες» που θέλουν το «»τρίποντο» με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλιατίδη και Σέχου, πάικτες οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές του. Στα πλάνα του Κρητικού τεχνικού είναι και ο Βασίλης Πάλλας που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

    Από κει και πέρα ο Νέστος θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου στην εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει και ο Αετός Ορφανού θα επιδιώξει να πάρει στο γήπεδο του, το «τρίποντο» σε βάρος του ΜΑ Καρπαρής. Μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων είναι ο Αποστολίδης.

     

    Πρόγραμμα και διαιτητές

    της 12ης αγωνιστικής

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

     

    Άρης Αβάτου – Καβάλα,

    Γεωργιτσόπουλος, Ραβικάλης, Οικονομίδης (Δράμας)

     

    Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης,

    Τζουμαλάκης (Σερρών), Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας)

     

    Νέστος Χρυσούπολης – Α.Ε. Διδυμοτείχου,

    Χαψάς, Κρυωνάς, Αναστασιάδης (Σερρών)

     

    Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου,

    Μπαλάσας, Τασόπουλος, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

     

    Αετός Ορφανού – ΜΑ Καρπερής,

    Ασβεστόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς)

     

    ΜΑ Ξηροποτάμου – Ελπίδα Σκουτάρεως,

    Δημητριάδης, Χρυσαΐδης, Σκούτας (Χαλκιδικής)

     

    Comments are closed.