Bookmarks

    Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, από τους καβαλιώτες φιλάθλους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι την Κυριακή (21/1) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και τον Απόλλων Παραλιμνίου, με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη να θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Μία νίκη η οποία χαρακτηρίζεται ανάγκη επιτκταική μιας και οι «Αργοναύτες» που βρίσκονται στο -6 από την κορυφή θέλουν το «τρίποντο» για να μειώσουν τη διαφορά και να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την ομάδα του Παραλιμνίου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να ανταποκριθούν σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Πάντως να τονίσουμε ότι η αισιοδοξία που επικρατεί είναι δικαιολογημένη με ο Α.Ο.Κ. με τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση της ανόδου.

     

    Χωρίς τον Λυμπεράκη αλλά με τον Ξόμπλιο

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα για το αυριανό ντέρμπι και αυτό είναι ο ποδοσφαιριστής Λυμπεράκης ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω του ότι συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Από κει και πέρα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. υπολογίζεται ο Παναγιώτης Ξόμπλιος του οποίου το δελτίο εκδόθηκε, με τον Κώστα  Ανυφαντάκη να το υπολογίζει. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, στις καθημερινές προπονήσεις τα πάντα κύλησαν ομαλότατα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

    74 Responses to “Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο.Κ. θέλει μόνο το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου”