Bookmarks

    Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν από την Τρίτη (2/1) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. προκειμένου να δοθεί συνέχεια στην προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2018 με τον ΜΑ Ξηροποτάμου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Κυριακή (7/1).

     

    Να σημειώσουμε μάλιστα ότι η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ο οποίος επέστρεψε από την Κρήτη μετά την άδεια που πήρε για τις ημέρες των εορτών. Ο Α.Ο.Κ. επιστρέφει σε ποδοσφαιρική δράση και με μοναδικό στόχο τη κατάκτηση της νίκης θα φιλοξενήσει τον  Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, με τον Κώστα ανυφαντάκη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες κάποιων ποδοσφαιριστών του. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αλιατίδης, Σέχου. Πλην των περιπτώσεων αυτών δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στους «Αργοναύτες». Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αντωνιάδη από τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα της Καβάλας κινούνται για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κρούση στον Σάκη Τσιρονίδη του οποίου όμως οι υποχρεώσεις στον Αρη Ζυγού δεν τον επιτρέπουν να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

     

    Ενόψει μεταγραφών

    Και ενώ 4 παίκτες αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., η τεχνική του ηγεσία εξετάζει τις περιπτώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά που προέκυψαν. Βασικό μέλημα είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι με βάση αυτά. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα συνεχίσουν να κινούνται στην ποδοσφαιρική αγορά του νομού Καβάλας για την απόκτηση ταλαντούχων παικτών και από κει και πέρα αναμένονται και μεταγραφές έμπειρων παικτών χωρίς βέβαια να αποκλείουμε το ενδεχόμενο και άλλων αποχωρήσεων. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Ζαρωτιάδης ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ., εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Αετού Ορφανού.

    Comments are closed.