Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας,  στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρο του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου, Κωνσταντίνο Αντεδάκη, για την ευγενική του χορηγία σε πρωτοβουλία που ανέπτυξε η διοργανώτρια αρχή.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο αντιπρόεδρος του Απόλλων Χρυσοχωρίου, Κωνσταντίνος Αντεδάκης θέλοντ62ας να συμβάλλει και αυτός με τη σειρά του στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΠΣΚ, ως προς την επιμόρφωση και ενημέρωση παραγόντων – προπονητών – ποδοσφαιριστών – φιλάθλων, κάλυψε με δικά του έξοδα την βασιλόπιτα, τα βασιλοπιτάκια, τα ποτά και όλα τα εδέσματα που προσφέρθηκαν απλόχερα σε όσους παρακολούθησαν την επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας την Τρίτη 16/1/2018 στο Αμφιθέατρο Χρυσούπολης.

    Ενέργειες σαν κι αυτή του Κωνσταντίνου Αντεδάκη, τονίζεται στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, φανερώνουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι τα σωματεία  και οι παράγοντες είναι δίπλα στη διοίκηση της ΕΠΣΚ, είναι αρωγοί στην προσπάθεια της να φέρει καλύτερες μέρες για το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί μπορούμε.

    Από κει και πέρα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί δημόσια το δήμαρχο Νέστου Ευάγγελο Τσομπανόπουλο, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης να παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας των σωματείων του Δήμου Νέστου, καθώς επίσης και για την δωρεάν παραχώρηση του Αμφιθεάτρου Χρυσούπολης. Εκεί συγκεντρώθηκαν όλοι οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των σωματείων της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσουν και την ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας με θέμα «Τροποποιήσεις Κανονισμών Διαιτησίας».

    Για μία ακόμη φορά η Δημοτική αρχή του Νέστου απέδειξε ότι είναι κοντά στα σωματεία της και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

    Comments are closed.