Bookmarks

    -«Η νέα χρονιά ας είναι η αφετηρία για το ποδόσφαιρο που όλοι μας οραματιζόμαστε». Με την φράση αυτή, η Ποδοσφαιρική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, στέλνουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, σε όσους ασχολούνται με το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Για τη νέα χρονιά ευχόμαστε σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Καβάλας και σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου μας, υγεία ευημερία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει. Η νέα χρονιά ας είναι η αφετηρία για το ποδόσφαιρο που όλοι μας οραματιζόμαστε. Η ενότητα κι η αγάπη ας κυριαρχήσει μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Στους μικρούς μας αθλητές-μαθητές, Καλή προκοπή και πρόοδο. Και τέλος στους ήρωες γονείς των τμημάτων υποδομής, κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν να στηρίζουν σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς την προσπάθεια των παιδιών  και των προπονητών τους».

     

    Ποδοσφαιρική Αθλητική

    Ποδοσφαιρική Κίνηση

    Comments are closed.