Bookmarks

    Πλούσιες είναι οι δραστηριότητες που παρουσιάζει η Ε.Π.Σ. Καβάλας το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι οποίες γίνονται γνωστές στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

     

    Ένα δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται οι κλήσεις σε απολογία, ενώ έγιναν γνωστές και οι ποινές που επιβλήθηκαν, σε σωματεία, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις επιμορφωτικές ημερίδες που έχουν ως θέμα τη διαιτησία και, πιο συγκεκριμένα, τις τροποποιήσεις των κανονισμών.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    1. Η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις επιμορφωτικές ημερίδες που έχουν ως θέμα τη διαιτησία και, πιο συγκεκριμένα, τις τροποποιήσεις των κανονισμών. Μία κίνηση που όλοι οι παράγοντες δέχθηκαν με πλήρη ικανοποίηση, αφού ήταν ένα χρόνιο αίτημα τους. Επίσης, αυτό που έκανε θετική εντύπωση είναι το γεγονός ότι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας επισκέπτεται τα σωματεία του κατά Δήμο και επαρχία, αποκαθηλώνοντας μία συνήθεια ετών, όπου τα σωματεία μόνον επισκέπτονταν τα γραφεία της Ένωσης. Με τον τρόπο αυτό, οι συντελεστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου έρχονται ο ένας κοντά στον άλλον, καταθέτουν τις σκέψεις τους, αναδεικνύουν τα προβλήματα,  μοιράζονται προτάσεις για την επίλυση τους. Μόνον έτσι μπορεί να βελτιωθεί  το ποδόσφαιρο, συγκεντρώνοντας τις σκέψεις και ενώνοντας τις δυνάμεις. Η συγκέντρωση των σωματείων μόνο μία φορά το χρόνο, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού, δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση και αυτή ήταν η άποψη όλων όσων παρακολούθησαν τις ημερίδες της Ν. Καρβάλης και της Ελευθερούπολης. Το Δ.Σ. της Ένωσης πήρε το μήνυμα και απομένει πλέον η υλοποίηση του.

     

    2. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 διεξάγονται δύο τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Τα δύο νέα αυτά τουρνουά θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κοκκινοχώματος για την κατηγορία (Κ-9) και της Ελευθερούπολης για την κατηγορία (Κ-11). Τις δύο αυτές εκδηλώσεις πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ΕΠΣ Σερρών.

     

    3. Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνου Γαβριηλίδη, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Κομοτηνή θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κ. Γιώργος Σουφλέρης.

     

    4. Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση εκπροσώπων από τις Ενώσεις  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συνάντηση έγινε στην πόλη της Δράμας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της τοπικής Ένωσης, κ. Γιώργου Χατζησαρόγλου. Εκεί διεξήχθη μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Την ΕΠΣ Καβάλας εκπροσώπησε  ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Γιώργο Σουφλέρη.

     

    5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ, ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ και ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ θα αρχίσουν στις 13:45 μ.μ.  αντί στις 14:45 μ.μ., που αρχικά είχαν ορισθεί.

     

    6. Την Τρίτη 23/01/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. καλούνται σε απολογία οι παρακάτω:

    α) Ζουρίδης Σταύρος, για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ.

    β) Αντάρτης Βασίλειος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ.

    γ) Μπουλτούκης Νικόλαος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤ/ΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.

    δ) Τσουμάκης Δημήτριος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.

    ε) Το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ και ο Χρυσαλίδης Παναγιώτης για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ.

    7. Η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, μετά από τις απολογίες τους, τιμωρεί τους παρακάτω:

    α) Παράγοντα Μπιλμπίλη Βασίλειο, του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, με χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων (400) ευρώ για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ.

    β) Προπονητή του σωματείου ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, Προβατίδη Παύλο, με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. Τιμωρείται, επίσης, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες με αναστολή, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    γ) Σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, το οποίο προέρχεται από ποινή με αναστολή, με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ.

    δ) Βοηθό προπονητή του σωματείου ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, Πουρσαϊτίδη Γρηγόριο, με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημέρες, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ.

    ε) Παράγοντα του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, Νικολαϊδη Άρη, με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ , για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ.

    στ) Σωματείο ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ, με τιμωρία του γηπέδου του με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή. Επίσης, εφιστά την προσοχή στο Δ.Σ. του σωματείου, ώστε να διασφαλίσει την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του. Η τιμωρία επιβάλλεται επειδή εισήλθε φίλαθλος στο γήπεδο και διαπληκτίστηκε με παράγοντα της αντιπάλου ομάδος, που βρισκόταν εντός του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ.

    ζ) Παράγοντα Τιτονάκη Κωνσταντίνο, του σωματείου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημέρες. Επίσης, τιμωρεί τον Φραγκάκη Ιωάννη του Σάββα με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο. Ακόμη, τιμωρεί το σωματείο ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά των προαναφερθέντων στον αγώνα ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    η) Παράγοντα Ευκαρπίδη Χαράλαμπο, του σωματείου Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, με χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300)  ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ».

    17 Responses to “Επιμορφωτικές ημερίδες, τουρνουά, «καμπάνες» και κλήσεις σε απολογία από την Ε.Π.Σ. Καβάλας”