Bookmarks

    Η συγκίνηση έδωσε και πήρε στις βραβεύσεις ιδρυτικών μελών του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας, για τη μεγάλη προσφορά τους στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και αυτό διότι τα περισσότερα από τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένα την ώρα των βραβεύσεων τους.

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα χαμόγελα της ικανοποίησης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν και πήραν, οι αναμνήσεις επέστρεψαν και να υπογραμμιστεί ότι κατά τη διάρκεια της πολύ όμορφης και ζεστής εκδήλωσης τιμήθηκαν οι: Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης, Γρηγόρης Χατζατίδης, Γρηγόρης Μαχαιρίδης, Μιχάλης Γκάγκαλης, Ανέστης Καραμπετάκης, Σούλης Ρουμελιώτης, Ονούφριος Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Κόγιας, Γιώργος Ματάνης, Βασίλης Χειρόπουλος και Γιώργος Τάτσης.

     

    Στην κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παραβρέθηκαν όλα σχεδόν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας εκπροσωπήθηκε από τους Γιώργο Σουφλέρη, Χρήστο Παρασκευά και Γιώργο Πριονίδη ενώ παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της τοπικής ένωσης Χρόνης Γκαϊτατζής.  Από την εκδήλωση απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος όπως είναι γνωστό βρίσκεται στην Κρήτη. Τέλος να υπογραμμιστεί ότι την πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης.

    Comments are closed.