Bookmarks

    Σε ένα πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα αγωνιστεί με τον ΓΣ Ελευθερούπολης την Τετάρτη (3/1)  στις 6 το απόγευμα και τα έσοδα της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας θα δοθούν στο Τραπέζι της Αγάπης.

     

    Ειδικότερα να υπογραμμίσουμε ότι σήμερα στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα» Δήμογλου» η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη στο πλαίσιο της προετοιμασίας και σε έναν αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα αγωνιστεί κόντρα ο συγκρότημα του ΓΣ Ελευθερούπολης.

    Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως φιλικός-κοινωνικός αγώνας και αυτό διότι όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν στην είσοδο (κόστος 3 ευρώ) θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων για το «Τραπέζι της Αγάπης». Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι πέρα από την από κοινού πρωτοβουλία τους για την στήριξη προς την κοινωνία, τόσο η Ένωση Καβάλας όσο και ο ΓΣ Ελευθερούπολης θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμαστούν για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας που αγωνίζονται αντίστοιχα. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι κατά τη διάρκεια του φιλικού οι τεχνικές ηγεσίες των δύο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται.

     

    Η σχετική ανακοίνωση

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, αναφέρει τα εξής:

    -«Φιλικό αγώνα για κοινωνικό σκοπό δίνει η Καβάλα BC την Τετάρτη 3/1 στις 18.00 με τον ΓΣ Ελευθερούπολης στο ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου» και γενική είσοδο 3 ευρώ. ‘Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Τραπέζι της Αγάπης.

    Comments are closed.