Bookmarks

    Σε ηλικία 60 ετών, προδομένος από την καρδιά του έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (23/12) ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Σάββας Αδαμίδης.

     

    Ο Σάββας Αδαμίδης, που στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Καβάλας αλλά και όχι μόνο, με το μοναδικό του ταλέντο και το πάθος του για το ποδόσφαιρο . Ήταν περισσότερο γνωστός ως ποδοσφαιριστής της Νεάπολης και της ΑΕΚ Καβάλας ενώ να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο.Κ. και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη Ζυγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αιφνίδιος θάνατος του Σάββα Αδαμίδη οφείλεται σε καρδιολογικά προβλήματα. Η κηδεία του ιδιαίτερα αγαπητού Σάββα του οποίου το χιούμορ ήταν μοναδικό έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Να τονίσουμε ότι στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν, συγγενείς, φίλοι και πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες τους στις ομάδες που αγωνίστηκε και παράγοντες.

     

    Τα θερμά συλλυπητήρια της ΑΕΚ Καβάλας

    Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, στην οποία να σημειώσουμε ότι αναφέρει τα εξής:

    -«To Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Σάββα Αδαμίδη, του οποίου οι υπηρεσίες ως ποδοσφαιριστής, για πολλά χρόνια ήταν πολύτιμες και μοναδικές. Ο ξαφνικός θάνατος του σε ηλικία 60 ετών μας συγκλόνισε όλους και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τον αιφνίδιο χαμό του. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό και ξαφνικό γεγονός».

     

    Τα συλλυπητήρια  της  Ε.ΠΣ. Καβάλας

    -«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού μας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους θλίψη για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του παλαιού ποδοσφαιριστή Σάββα Αδαμίδη, γνωστός σε όλους μας ως «κοντός».

    Ο Σάββας Αδαμίδης ξεκίνησε από τα τσικό του ΑΟΚ με τον αείμνηστο  Μήτσο Τσάκαλο και έφθασε μέχρι το ανδρικό τμήμα με τη φανέλα με το καραβάκι. Κλήθηκε στα εθνικά μας συγκροτήματα και τίμησε με τις εμφανίσεις του τη φανέλα με το εθνόσημο.

    Σάββα καλό σου ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων. Εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα».

     

    Comments are closed.