Bookmarks

    Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας που θα γίνουν το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι.

    Πρόκειται για μία αγωνιστική πολύ καθοριστική με τις τρεις ομάδες του νομού Καβάλας να θέλουν τα νικηφόρα αποτελέσματα στους αγώνες που πρόκειται να δώσουν. Ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί μακριά από το γήπεδο του και ειδικότερα στην Ηράκλεια Σερρών με τον ΜΑ Καρπερής, με στόχο την κατάκτηση τυ νικηφόρου αποτελέσματος προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αλιατίδη και Παπαστεριανό ενώ στη διάθεση του θα είναι ο Κεϊτά. Διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Φωτιάς της Πέλλας και βοηθοί του οι Γεώργιος Κεσίσογλου και Γεώργιος Δεμερτζής από την ίδια ένωση. Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο Νέστος θα υποδεχθεί στη Χρυσούπολη την Ελπίδα Σκουτάρεως στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ομάδα του Σάββα Καρυπίδη το “τρίποντο” για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης και βοηθοί του οι Χουσείν Κούλα, Ομέρ Εμίν Κεχαγιά της Ξάνθης. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Αετός Ορφανού επιστρέφει στη βάση του για να φιλοξενήσει τη Δόξα Προσκυνητών με στόχο την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Διονύσης Στόλης από την Σερρών με βοηθούς του, τους Βασίλη Καμπούρη και Αχιλλέα Αναστασιάδη από την ίδια ένωση.

    Αναλυτικά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

    Σάββατο 09.12.17 – 3 μ.μ.

    Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

    Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

    Βοηθοί: Σκούτας, Κωστόγλου (Χαλκιδικής)

    Κυριακή 10 .12.17 – 3 μ.μ.

    ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου

    Διαιτητής: Κιγιτζή (θράκης)

    Βοηθοί: Γκιόση, Δανδανίδης (Θράκης)

    Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξάνθης

    Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

    Βοηθοί: Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας)

    Αετός Ορφανού – Δόξα Προσκυνητών

    Διαιτητής: Στόλης (Σερρών)

    Βοηθοί: Καμπούρης, Αναστασιάδης (Σερρών)

    Νέστος Χρυσούπολης – Ελπίδα Σκουτάρεως

    Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

    Βοηθοί: Κούλα, Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

    Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – ΑΟ Καβάλα

    Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

    Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής (Πέλλας)

    Comments are closed.