Bookmarks

    Συνολικά 20 ομάδες από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με 37 τμήματα και περίπου 500 αθλητές θα λάβουν μέρος από 27 έως 29 Δεκεμβρίου στη μεγάλη διοργάνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, που είναι το ετήσιο τουρνουά των Χριστουγέννων.

     

    Ειδικότερα να υπογραμμίσουμε ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας διοργανώνει το ετήσιο τουρνουά Χριστουγέννων, με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας και της κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια». Το τουρνουά που πρέπει να σημειώσουμε ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2017 στα κλειστά γυμναστήρια του Δ.Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και των Ποταμουδίων, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

     

    Οι Ακαδημίες που συμμετέχουν

    Να αναφέρουμε ότι στο τουρνουά θα συμμετέχουν είκοσι (20) σύλλογοι με τριάντα επτά (37) τμήματα ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, με συνολικό αριθμό πεντακοσίων, περίπου, αθλητών, τα οποία θα συνοδεύονται από τους προπονητές, τους παράγοντες και γονείς.

     

    Αναλυτικότερα οι ακαδημίες των συλλόγων που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Μακεδονικός, ΧΑΝΘ, Κεραυνός Αγ. Παύλου, Μαραθώνας Καλαμαριάς, Καλοχώρι, Σπάρτακος Λάρισας, ΑΕ Σερρών, ΓΣ Παγγαίου, ΓΣ Ελευθερούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερρών, Τιτάνες Δράμας, Απόλλων Δράμας, Πάνθηρες, Δοξάτο Δράμας, Ασπίδα Ξάνθης, Ίκαροι Σερρών, ΚΑΟΔ, Απόλλων Καλαμαριάς.

     

    Μεγάλη σημασία

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να προγραμματιστεί είναι το ότι την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, δίνουν ιδιαίτερη και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη διοργάνωση στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να αποτελέσει θεσμό και να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις ανάδειξης του αθλήματος σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Βορείου Ελλάδος γενικότερα. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση καθιερώνεται και στην συνείδηση των εκπροσώπων των ομάδων και των εκατοντάδων αθλητών που τα πλαισιώνουν κάτι που πιστοποιείται και από την μεγάλη αύξηση της συμμετοχής, γεγονός που φαίνεται και από την κατακόρυφη άνοδο των συμμετοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια της τελευταίας διοργάνωσης συμμετείχαν περίπου 350 παιδιά από 10 ομάδες της περιοχής, πέρσι ξεπέρασαν τα 450, ενώ φέτος οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι 500 και πλέον.

    Comments are closed.