Bookmarks

    Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα συγκεντρώσεων των Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας την προηγούμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών στα γήπεδα.

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι η Επιτροπή Διαιτησίας σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιτροπή έχει ως πρωταρχικό στόχο την υγεία όλων των εμπλεκομένων σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Για το λόγο αυτό θεώρησε επιβεβλημένο το γεγονός ο διαιτητής και οι επόπτες ενός αγώνα να γνωρίζουν πώς να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε έναν τραυματισμένο ποδοσφαιριστή.

    Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκαν στο χώρο συγκέντρωσης των διαιτητών της Ένωσης μας τρεις εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Καβάλας, όπου και δίδαξαν τους τρόπους παροχής των πρώτων βοηθειών.

    Στα πλαίσια αυτά της ΕΠΣ Καβάλας θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια, με σκοπό να υπάρχει μια συνεχής εκμάθηση και ενημέρωση όλων των διαιτητών μας.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ Καβάλας για την προθυμία που επέδειξαν στο κάλεσμα της, γεγονός που φανερώνει τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υγεία των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

    Comments are closed.