Bookmarks

    Ο ορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής των δύο ημιτελικών αγώνων του θεσμού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξξ αναβολής αγώνων, η τροποποίηση της προκήρυξης, που εγκρίθηκε από την ΕΠΟ και αφορά τον τρόπο ανόδου των ομάδων από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία όπως και πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανωθούν αναφέρονται στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή.

    Πρόκειται για ένα δελτίο τύπου στο οποίο γίνονται γνωστές οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης όπως για παράδειγμα είναι και η τελική επιλογή των υποψήφιων προπονητών που θα παρακολουθήσουν τη σχολή προπονητών UEFA C.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -“1. Η Επιτροπή Κυπέλλου έχει ορίσει τους αγώνες Κυπέλλου για την ημιτελική φάση, οι οποίοι θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν ως έχει το παρακάτω πρόγραμμα:

    Τετάρτη 13/12/2017

    Ώρα – ομάδες

    15:00 Μ.Α. Αντυφιλίππων-Α.Ο. Καβάλα

    15:00 Βύρωνας Καβάλας-Βρασίδας Ν. Περάμου

    Τετάρτη 03/01/2018

    Ώρα – ομάδες

    14:30 Α.Ο. Καβάλα- Μ.Α. Αντυφιλίππων

    14:30 Βρασίδας Ν. Περάμου- Βύρωνας Καβάλας

    Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων στο Κύπελλο, θα εφαρμοστεί η διαδικασία των παραγράφων 5,6,7,9 και 10 του άρθρου 20 του ΚΑΠ. Παραδείγματος χάρη, αν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, προκρίνεται η ομάδα  που θα έχει την καλύτερη επίθεση, ενώ σε νέα ισοβαθμία προκρίνεται η ομάδα με την καλύτερη άμυνα. Εάν προκύπτει νέα ισοβαθμία, ακολουθεί παράταση μισής ώρας και αν δεν αναδειχθεί κάποιος νικητής, τότε όλα θα κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

    2. Ο εξ’ αναβολής ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Βρασίδας Ν. Περάμου και ΑΕ Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12/2017.

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ο. Φάρος Μαριών-Ακαδημία Ελπίδες για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πρίνου.

    4. Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας η τροποποίηση της προκήρυξης, που εγκρίθηκε από την ΕΠΟ και αφορά τον τρόπο ανόδου των ομάδων από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία.

    Συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες προκρίνονται από την Α’ στη Β’ φάση, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Β’ Κατηγορία μέσα από αγώνες κατάταξης. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις (5) έως και (10) θα συμμετάσχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα (Πρωτάθλημα Διάκρισης) σε μονούς αγώνες (ένας γύρος μετά από κλήρωση). Όλες οι ομάδες και στις δύο περιπτώσεις θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους από την Α’ στη Β’ φάση.

    5. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 διεξάγονται δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Η κατηγορία (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ η κατηγορία (Κ-11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου Ορφέας Ελευθερούπολης.

    6. Έγινε η τελική επιλογή των υποψήφιων προπονητών που θα παρακολουθήσουν τη σχολή προπονητών UEFA C. Ως γνωστόν, η σχολή θα λειτουργήσει από τις 11 έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Καβάλας και τα ονόματα των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τη σελίδα μας”.

    Comments are closed.