Bookmarks

    Επιβλητική πέρα για πέρα πρέπει να χαρακτηριστεί η νίκη που σημείωσε ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών με σκορ (1-3) σε βάρος τουΜΑ Καρπερής για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Πρόκειται για μία πεντακάθαρη νίκη των «Αργοναυτών», για μία άνετη νίκη του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη αφού ήταν καλύτερο από τον αντίπαλο του, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση ενός σημαντικού «τρίποντου».

     

     

    Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα

    Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς όμως λόγους και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους για να φτάσουν στο στόχο τους. Η αναγκαιότητα για την κατάκτηση της νίκης από τους «Αργοναύτες» για να παραμείνουν ζωντανοί στη κατάκτηση της 1κης θέσης δεν άφηνε πολλά στον Α.Ο.Κ. για βαθμολογική απώλεια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του να παρουσιαστούν αποφασισμένοι μόνο για τη νίκη. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, καταρχήν διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με την ανωτερότητα και την αποτελεσματικότητα που το διέκρινε δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη εστία. Με βάση λοιπόν την εικόνα του αγώνα, με βάση τις ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι, την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που είχαν και βέβαια κάποια άλλα χαρακτηριστικά που διέκρινε τους παίκτες του Α.Ο.Κ. όπως ήταν η αποφασιστικότητα, η «δίψα» για τη νίκη, η αλληλοεπικάλυψη και η διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, έφεραν έδωσαν τελικά τη νίκη. Μία νίκη η οποία δικαιολογημένα έφερε τα χαμόγελα εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. αλλά και στους καβαλιώτες φιλάθλων που στήριξαν με την παρουσία τους στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών τις προσπάθειες των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού ακολουθεί η αναμέτρηση στην Ξάνθη με τον τοπικό Ορφέα.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου όταν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το (0-1) και άνοιξε το δρόμο για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Οι φιλοξενούμενοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 50’ με σκόρερ τον Λυμπεράκη που διαμόρφωσε το (0-2) αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 65’ο έμπερος Γκόγκας ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για να διαμορφώσει το (1-2). Την χαριστική βολή στην ομάδα του ΜΑ Καρπερής έδωσε από πλευρά του Α.Ο.Κ. ο Βαλαβανόπουλος στο 78’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

    Comments are closed.