Bookmarks

    Προ των πυλών κάποιων εκκαθαρίσεων βρίσκονται στον Α.Ο.Κ. και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών».

     

    Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί ο Αφρικανικής καταγωγής, Γάλλος επιθετικός Αλκαού Κειτά ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει, επιθυμία η οποία έγινε δεκτή τελικά από τη διοίκηση της ομάδας. Από κει και πέρα την τύχη τους σε άλλη ομάδα θα αναζητήσουν και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές και ο λόγος γίνεται για τους Θανάσης Τζιτζιφάκο και Γιώργο Καπνόπουλο οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας. Δεν αποκλείεται πέραν των τριών ποδοσφαιριστών που προαναφέραμε την ίδια τύχη να έχουν και ακόμη δύο παίκτες στην περίπτωση που γίνει εισήγηση από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

     

    Κύπελλο στον ΜΑ Αντιφιλίππων

    Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. για την ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας την Τετάρτη (13/12) στις 3 το μεσημέρι θα φιλοξενηθεί από τον ΜΑ Αντιφιλίππων στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς αγώνες. Ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον ενώ με φόντο τον τελικό την ίδια ώρα θα αγωνιστούν στο «»Βερούλειο» στάδιο ο Βύρων Καβάλας με τον Βρασίδα Νέας Περάμου. Οι επαναληπτικοί δύο ημιτελικοί από τη διοργανώτρια αρχή ορίστηκαν για να διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 14:30 το μεσημέρι.

    Comments are closed.