Bookmarks

    Στην παραίτηση του  από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Α.Ο.Κ. προχώρησε ο Γιάννης Αντωνιάδης. Θέση που κατείχε από το περασμένο καλοκαίρι. Μία παραίτηση η οποία έχει να κάνει με επαγγελματικούς αλλά και με προσωπικούς λόγους του ίδιου.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αντωνιάδη, να σημειωθεί ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο από πλευράς του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ…  Πάντως αναμένεται να γίνουν επαφές τις επόμενες ημέρες να γίνουν κάποιες επαφές με άτομα που γνωρίζουν καλά την ομάδα κι οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στη θέση αυτή. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης ενημερώθηκε για την παραίτηση του Γιάννη Αντωνιάδη στην Κρήτη που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για να περάσεις τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένεια του. Πάντως να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την δεύτερη παραίτηση στον Α.Ο.Κ. μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα αφού προηγήθηκε εκείνη του Σάββα Λαζαρίδη από τη θέση του Αντιπροέδρου της ομάδας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

     

    Συνεχίζονται οι προπονήσεις

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Γιώργου Γουνελά και θα διαρκέσουν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια θα υπάρξει νέα διακοπή δύο ημερών προκειμένου στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας της Καβάλας εκ νέου να επιστρέψουν στις προπονήσεις για να μπούνε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

     

    Τα μεταγραφικά είναι σε εξέλιξη

    Από κει και πέρα στον Α.Ο.Κ. κινούνται και σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση κάτι το οποίο κρίνεται αναγκαίο μετά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών, Κεϊτά, Καπνόπουλο, Τζιτζιφάκο και Ζαρωτιάδη. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναζητεί τους αντικαταστάτες τους προκειμένου το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, να ενισχυθεί ώστε ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει εντός στόχων.

    Comments are closed.