Bookmarks

    Στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή σημειώνεται ότι, μετά από επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Σουφλέρης, με τους συνεργάτες του στην ΕΠΟ, κ.κ. Βρακά (πρόεδρος Επιτροπής Προπονητών) και Ζελενίτσα (υπεύθυνος Σχολής Προπονητών), συζητήθηκε έντονα η λειτουργία σχολής προπονητών UEFA B στην Καβάλα.

     

    Αφού έγιναν οι σχετικές διαδικασίες, εστάλη σχετικό έγγραφο από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προς την ΕΠΟ, με το οποίο ζητάμε και επίσημα την έγκριση για τη λειτουργία Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA B στην Καβάλα.

    Εκείνο πάντως το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι στόχος και σκοπός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι η αύξηση του αριθμού των πτυχιούχων προπονητών ποδοσφαίρου στο νομό μας, γεγονός που θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχουμε οργανώσει για απασχόληση πτυχιούχων προπονητών σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων.

    Όλα τα ανωτέρω, σε συνδυασμό με τον κανονισμό προπονητών ποδοσφαίρου περί απαγόρευσης σε έναν προπονητή να εργάζεται σε δύο σωματεία ταυτόχρονα (διάταξη που ισχύει μέχρι και σήμερα), θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για ακόμη περισσότερους προπονητές.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπογραμμίζεται ότι «σταδιακά και προγραμματισμένα μπορούμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο μας σε όλους τους τομείς, κάτι το οποίο προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε μέρα ως Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας».

    Comments are closed.