Bookmarks

    Δύο τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών διεξάγονται μέσα στο Σαββατοκύριακο (4-5/11) από την Ε.Π.Σ. Καβάλας και τα οποία αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για δύο τουρνουά τα οποία έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν στα γήπεδα των Κρηνίδων και του Αμυγδαλεώνα.

    Αυτά γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“1. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 διεξάγεται στο γήπεδο Κρηνίδων τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και συγκεκριμένα της κατηγορίας (Κ-9). Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος μετά τη λήξη της διοργάνωσης θα απονείμει διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

    2. Ο σύμβουλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, κ. Χατζησαρόγλου Γιώργος, θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία στο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα. Ο κ. Χατζησαρόγλου, προσκεκλημένος της Ένωσης μας, θα βραβεύσει μετά το τέλος του τουρνουά όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Αμυγδαλεώνα.

    3. Οι μεικτές ποδοσφαιρικές μας ομάδες Παίδων και Νέων ταξιδεύουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στην Κομοτηνή, όπου στο νέο Ενωσιακό γήπεδο θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης. Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 13:00 μ.μ., ενώ ο αγώνας των νέων θα αρχίσει στις 15:00 μ.μ. Οι προπονητές μας θα επιλέξουν στην τελευταία προπόνηση, που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, τους ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν τις αποστολές για τους αγώνες στην Κομοτηνή.

    4. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ και ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 11:30 π.μ.

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ θα διεξαχθεί στοι γήπεδο Κωτσάλου.

    6. Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησε η νέα σχολή Διαιτητών ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα της σχολής παρακολούθησαν 15 νεαροί υποψήφιοι διαιτητές, παρουσία του εκπαιδευτή διατησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, κ. Ντάβελα, ο οποίος μίλησε στους νεαρούς υποψηφίους.

    7. Τιμωρείται ο παράγοντας κ. Τσαγκαλίδης Χρήστος του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με έγγραφη αυστηρή επίπληξη, για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    8. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 7-11-2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης ο παράγοντας κ. Τσάκωνας Δημήτριος του σωματείου ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ, για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ.

    9. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 7-11-2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης το σωματείο Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ για την συμπεριφορά φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ – Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ.

    10. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 7-11-2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης ο παράγοντας κ. Κάζος Δημήτριος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΠΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ”.


    Comments are closed.