Bookmarks

    Διακοπή για μια εβδομάδα έχουμε όπως είναι γνωστό στον 1o όμιλο της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο (25-26/11) που διανύσαμε και δε θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερη αφορμή για την παρουσίαση του πίνακα των πρώτων σκόρερ.

    Πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Γαϊδαρτζής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, και συνεχίζει να τον ακολουθεί κατά πόδας ο παίκτης του Α.Ο.Κ. Νίκος Βαλαβανόπουλος που φέτος ξεχωρίζει με τη φανέλα των “Αργοναυτών”. Αρκετά ψηλά στον πίνακα βρίσκεται και ένας ακόμη παίκτης του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με τα 3 γκολ που σημείωσε μέχρι τώρα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της ‘ Εθνικής κατηγορίας.

    Σε επίπεδο των υπολοίπων ομάδων που προέρχονται από το νομό Καβάλας, να τονίσουμε ότι ο επιθετικός του Νέστου Χρυσούπολης Κρόλ βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα με τα 4 γκολ που σημείωσε μέχρι τώρα ενώ ο επιθετικός του Αετού Ορφανού Δούμπλατζης είναι στην πέμπτη θέση με 2 τέρματα. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι όσο κυλάει το πρωτάθλημα τόσο το ενδιαφέρον θα μεγαλώνει στον πίνακα των σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Αναλυτικά οι πρώτοι σκορερς του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής:

    7 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου).

    5 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Καβάλα).

    4 τέρματα: Κρολ (Νέστος), Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως).

    3 τέρματα: Σαρηγιαννίδης (Αρης Αβάτου), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Παπαδόπουλος (Καβάλα), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής).

    2 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης), Χατζήπαππας,  (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Βάσκος, Ιωαννίδης (Δόξα Προσκυνητών), Εμρέ, Αβογιάν (ΑΕΔ),  Δουμπλατζής (Αετός Ορφανού), Κοβάτσης, (Νέστος), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου), Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης (ΕλπίδαΣκουτάρεως).

    Comments are closed.