Bookmarks

    Οι Ενωσιακοί προπονητές, της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χατζηιωαννίδης Γιάννης, Τερμετζής Λουκάς και Χατζηβασιλειάδης Βασίλειος, προετοιμάζουν εντατικά τις ομάδες μας ενόψει του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα με την ΕΠΣ Ξάνθης.

    Η αναμέτρηση με τη γειτονική Ένωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/12/2017, ενώ την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο αγώνας της ΕΠΣ Θράκης με την ΕΠΣ Έβρου. Για το λόγο αυτό μάλιστα, οι προπονητές μας επισκέφθηκαν πολλά γήπεδα το Σαββατοκύριακο, ώστε να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που τους υπολογίζουν και θα τους συμπεριλάβουν στις αποστολές. Ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής κ. Χρήστος Παρασκευάς και τα υπόλοιπα μέλη αυτής έδωσαν το μήνυμα στους προπονητές μας, ότι οι μεικτές μας ομάδες είναι ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Έτσι, θα πρέπει να «χτενίζουν» τα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο, προκειμένου να καλέσουν άμεσα στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα όποιον αξιόλογο ποδοσφαιριστή ξεχωρίσουν. Οι επόμενοι δύο αγώνες για την Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στις 20/12/2017 και στις 3/1/2018.

    Εύχεται καλή ανάρρωση

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον τραυματία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Καβάλας Πελτέκη. Παράλληλα, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ Καβάλας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση για πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία ποδοσφαιριστή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Πολλά συγχαρητήρια

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού, κ. Γιώργο Γραμμένο. Ο κ. Γραμμένος είναι ένας άνθρωπος που επί σειρά πολλών ετών υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί τον αθλητισμό. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που τους ανέθεσαν οι συνάδελφοί τους.

    Comments are closed.