Bookmarks

    Τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στις Σέρρες και στην αναμέτρηση που διεξήχθει στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών ο Α.Ο.Κ. με την Ελπίδα Σκουτάρεως (1-1) για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Ήταν μία αναμέτρηση που είχε τον χαρακτήρα ενός ντέρμπι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το νικηφόρο με τους ίδιους όρους. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος και βέβαια η επιβλητική παρουσιά των καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών κατά τη διάρκεια της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες.

    Φάσεις και γκολ

    Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο  2′ με τον Καπετάνο και στο 7 ‘ με τον Κεϊτά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο 31′ είχαμε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους όταν το σουτ Καπετάνου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας και στην επιστροφή κεφαλιά ο Στεφανίδης Δημήτρης αστόχησε από καλή θέση. Στο 54′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Παπαστεργιανός ανέτρεψε μέσα στον περιοχή του Α.Ο.Κ. τον Στεφανίδη Δημήτρη και το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Στεφανίδης Νέστορας για να διαμορφώσει το,(1-0). Στο’ και μετά το σουτ του Μπλιού μέσα από την αντίπαλη περιοχή πήρε το ριμπάουντ ο Βαλαβανόπουλος οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ( 1-1).

    Διαιτητές Λυμπούδης Αρ. – Χαδημόγλου Αθ. – Τυριακίδης Ν. (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)

    Ελπίδα Σκουτάρεως: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου, Κωφοκώτσιος, Κασμερίδης, Κεχαγιάς, Ζιγκερίδης (68΄ Πασχαλούδης), Δαγκούλης (82΄ Γεράκης), Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.

     

    Καβάλα: Δημιζάς, Γιαλαμούδης(65΄ Μπλιός), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος (89΄ Τζιτζιφάκης) Γρ., Θωμαϊδης (73΄ Αδαμάκης), Κεϊτά (90΄ Ζαρωντιάδης) , Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος

    Comments are closed.