Bookmarks

    Μια μόλις ημέρα μόλις μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη μετά την ήττα στον Άρη Αβάτου την προηγούμενη Κυριακής (5/11), ο Νέστος Χρυσούπολης ανακοίνωσε το νέο της προπονητή του που είναι ο Θρακιώτης τεχνικός Σάββας Καρυπίδης.

    Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ισπυρλίδη από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης, οι διοίκηση της ομάδας δεν άφησε πολύ χρόνο να περάσει και ανακοίνωσε τον νέο κόουτς της, που δεν είναι άλλος από τον Εβρίτη Σάββα Καρυπίδη.

    Ο Σάββας Καρυπίδης είναι γνωστός στους φίλους του ποδοσφαίρου της Καβάλας και τηης ευρύτερης περιοχής, αλλά εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι έρχεται με αρκετές εμπειρίες για να ανεβάσει την ομάδα του Νέστου στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της ερχόμενης κιόλας εβδομάδας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

    Παλαιότερα ο Σάββας Καρυπίδης έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Έβρου Σουφλίου, αλλά και αρκετές ομάδες της Ζακύνθου, όπως επίσης και τον Τυληκράτη, ενώ έχει εμπειρίες και από την Γ’, αλλά και από την Β’ Εθνική. Βέβαια είναι γνωστό το πέρασμα του από τον πάγκο του Α.Ο.Κ., ως βοηθός του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου, στους “Αργοναύτες” επί ημερών Μάκη Ψωμιάδη.

    Η ανακοίνωση του Νέστου

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης σχετικά με την έναρξη της συνερασίας με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη αναφέρει τα εξής:

    «Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή Σάββα Καρυπίδη! Καλή επιτυχία στο έργο του».

    Comments are closed.