Bookmarks

    Βαρόμετρο στην φετινή πολύ καλή πορεία του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, βάσει εμπειριών, παρότι μόνο 22 ετών, είναι ο καβαλιώτης παίκτης και αρχηγός των “Αργοναυτών” Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Ο μέσος της ομάδας της Καβάλας που μέχρι τώρα έχει σημειώσει τρία γκολ παραχώρησε συνέντευξη στην «ΑRENA PRESS» για την «κατάκτηση» της κορυφής, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τον Α.Ο.Κ…

    Ο Καβαλιώτης κεντρικός χαφ, που φορά τα γαλάζια περίπου μια εφταετία (πιστός από Φουτμπολ Λιγκ ως Δ΄ Εθνική, με μικρό διάλειμμα για τον Απόλλωνα Αρναίας), ανέφερε αρχικά τα εξής:

    -«Όπως ξεκινήσαμε, με πολλές αλλαγές, μικρό μέσο όρο ηλικίας και χαμηλό μπάτζετ, δεν περίμενα τόσο καλό ξεκίνημα, είναι λίγο καλύτερο από τις προσδοκίες μου αρχικά.

    Περίμενα ότι θα κάναμε δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, που θα ήταν σχετικά ψηλά, με στόχο πάντα τη νίκη, αλλά ίσως όχι την πρωτιά. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα φανεί η δύναμη και οι αντοχές μας.

    Πιο δύσκολο είναι η σταθεροποίηση στην κορυφή, παρά η αναρρίχηση.

    Δε μας νοιάζουν οι αντίπαλοι, είμαστε η Καβάλα και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

    Κάθε Κυριακή δείχνεις αν είσαι φαβορί, δίνεις εξετάσεις και δεν αρκούν τα λόγια και αν μας λένε οι άλλοι μεγαθήριο στον όμιλο. Προσωπικά, υπολογίζω αρκετά το Παραλίμνιο, λόγω εμπειρίας και διατήρησης περσινού κορμού».

     

     

    «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ…»

    Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος, υπογράμμισε τα εξής:

    -«Κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ναι, μας ενδιαφέρει εύλογα η άνοδος, αλλά είναι μακροπρόθεσμος στόχος, προέχει η νίκη κάθε Κυριακή.

    Αυτό υποσχόμαστε στον κόσμο, ότι θα δίνουμε το 100% και χρειαζόμαστε την αγκαλιά τους, τη βοήθεια, δε γίνεται μόνοι.

    Μου άρεσε η ενθάρρυνση με τους Προσκυνητές, σε μια χαμένη ευκαιρία μας χειροκρότησαν.

    Είμαστε μια δημιουργική ομάδα, με κατοχή, φάσεις, κερδισμένες μονομαχίες. Παίξαμε με κάποιες δυνατές ομάδες, μόνη κακή παρένθεση ήταν στο Παραλίμνιο.

    Είναι μεγάλο δέλεαρ για όλους αυτή η βαριά φανέλα και οδηγός το σήμα! Πολλοί νεαροί ντόπιοι ζουν το όνειρό τους, είναι πηγή έμπνευσης το καραβάκι. Όλοι θέλουμε να μη χαθεί η ευκαιρία και να δείξουμε ότι είμαστε οι κατάλληλοι να σηκώσουμε το βάρος.

    Όλοι μεταμορφώνονται. Ατού είναι το ταλέντο στο ρόστερ, δεν είναι τυχαίοι παίκτες, ενώ έχουμε και έμπειρους.

    Με τους Προσκυνητές το κάναμε μόνοι… δύσκολο, με πολλές κλασικές φάσεις. Δεν πρέπει από δικά μας λάθη να βάζουμε αντιπάλους στο παιχνίδι, αλλά να «καθαρίζουμε» νωρίτερα, χωρίς τόση πίεση.

    Πλέον, στρεφόμαστε στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού εκτός έδρας.

    Το διπλό φυσικά είναι αυτοσκοπός, αλλά παντού ελλοχεύουν κίνδυνοι και οι διαφορές είναι μικρές.

    Ο αντίπαλος έχει καλή ψυχολογία, από την πρώτη νίκη και άλλαξε πρόσφατα προπονητή. Ο ΑΟΚ φυσικά δεν φοβάται τίποτα.

    Όσο για μένα, άρχισα καλά και θα ήθελα να συνεχίσω έτσι, ώστε να βρεθώ ψηλότερα με την Καβάλα».

    Comments are closed.