Bookmarks

    Το γειτονικό ντέρμπι του Α.Ο.Κ. με το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” δεσπόζει την ερχόμενη Κυριακή (3/12) για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα για την 8η αγωνιστική. Πρόκειται για ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους “Αργοναύτες” να θέλουν μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -“Την Κυριακή στις 15:00 η ομάδα μας υποδέχεται τo Νέστο Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Football League 2. Kαλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ισοβαθμούμε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Όπως είναι γνωστό από τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, θα είναι ανοιχτή μόνο η θύρα 6 του σταδίου ενώ κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας οι φίλαθλοι του Νέστου θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1”.

    78 Responses to “Οι φίλαθλοι του Νέστου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” για το ματς με τον Α.Ο.Κ.”